Timmerwerken

Ambachtelijk timmerwerk

Met ambachtelijk timmerwerk bent u instaat om een unieke sfeer aan uw woning of pand te geven. Door timmerwerk op maat te laten maken, bent u verzekerd van een resultaat dat bij uw woning of pand zal passen. Daarnaast kan er een unieke klassieke sfeer gecreëerd worden door meubels te ontwerpen met oude houtbewerkingstechnieken. Ook voor het uitbreiden of aanpassen van bestaand timmerwerk kunt u bij B. Trompetter terecht.

Recente veranderingen aan een interieur, waarbij getracht werd het te moderniseren, kunnen ongedaan worden gemaakt, en weer verfraaid worden met een bijzonder werkstuk.

Lambriseringen kapot, of vergaan? Wij kunnen deze elementen weer in originele staat terugbrengen in uw interieur.

Op zoek naar boeiboorden, makelaars, lambrisering, architraven, lijstwerk of plinten? We kiezen altijd de meest geschikte materialen en houtsoorten in de meest bijpassende profileringen als het origineel.

Wij houden van een persoonlijke aanpak en zitten daarom graag met u samen om de tafel. In de eerste gesprekken nemen we uw wensen door en geven we u gedegen advies over de mogelijkheden. Ook kunt u in de timmerwerkplaats langskomen om verschillende houtsoorten met eigen ogen te zien en te ervaren. Zo kunt u uiteindelijk een keuze maken voor een product en een stijl die bij uw woning of bedrijfspand past.

Weet u in grote lijnen wat u wilt, dan komen wij bij u langs, zodat wij alles kunnen inmeten. Nadat we schetsen en productietekeningen hebben gemaakt, zult u een offerte ontvangen waarna de productie van het timmerwerk van start zal gaan.

We leveren de op maat gemaakte kozijnen, deuren of ander timmerwerk dan naar uw wens in onderdelen, gedeeltelijk of geheel voorgemonteerd bij u af.

Aandacht voor detail afgestemd op uw wensen en uw gevoel