Meubels

Handgemaakte Meubels

In onze werkplaats worden is het ook mogelijk om bijzondere meubelstukken te maken. Dankzij de kennis van verschillende stijlen en houtsoorten kunnen meubelstukken uit vrijwel iedere tijdsperiode ontworpen of gekopieerd worden. Denk hierbij aan het ontwerpen van massieve meubelen, tafels, kasten, stoelen, bedden en allerhande gebruiksvoorwerpen als bijvoorbeeld snijplanken, statafels enz.

Ook kunt u in de timmerwerkplaats langskomen om voorbeelden en verschillende houtsoorten met eigen ogen te zien, zo van de boomstam uit ons eigen houtrek. Zo kunt u een juiste keuze maken voor een product en een stijl die bij u of uw woning of bedrijfspand past.

Kom eens langs in onze werkplaats om te zien hoe wij aan de slag gaan en eventueel een keuze te maken tussen de verschillende ontwerpen en houtsoorten.

Restaureren

Naast het ontwerpen en creëren van handgemaakte meubels zijn we bij B. Trompetter ook instaat om uw bestaande meubels te restaureren. Door onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een strak resultaat. Zo kunt u zonder schaamte uw kostbare meubels weer in de kamer plaatsen.

Indien gewenst zijn we ook instaat om meubels te verstevigen, vermaken, vergroten of verkleinen. Daarnaast is het ook mogelijk om bestaande meubels te laten dupliceren zodat u van dubbel zoveel meubels kunt genieten in uw woning.

De mogelijkheden reiken van moderne designontwerpen tot klassieke stijlmeubels uit alle tijdsperiodes en worden ambachtelijk gemaakt met een authentieke uitstraling. Afgestemd op uw wensen werken wij met traditionele verbindingen en kwalitatief hoogwaardige houtsoorten die oneindig te combineren zijn zoals o.a. Frans eiken, Hard Maple, Europees Kersen of Amerikaans noten. Doordat onze meubels handgemaakt zijn, bent u gegarandeerd dat deze meubels lang mee zullen gaan.

Houtdraaien

Houtdraaien is één van de werkzaamheden die hoort bij een meubelontwerper. Bij B. Trompetter zijn we instaat om eigen tafelpoten, handvaten of allerlei soorten knoppen en spijlen te kunnen draaien. Doordat we het hout zelf kunnen draaien bent u verzekerd van een meubel die als een eenheid tentoon kan worden gesteld.

Aandacht voor detail afgestemd op uw wensen en uw gevoel