Interieurbouw

Handgemaakt interieur

Wij van B. Trompetter ontwerpen en vervaardigen uw interieur bouw volledig naar uw wensen en specificaties.

Een interieur is de ziel van een kamer. Zonder passend interieur zal een kamer altijd kaal of kil lijken. Met het interieur is het mogelijk om een kamer precies de gewenste sfeer te geven. Gaat u voor een modern design of toch liever voor een klassiek uiterlijk. U bepaalt hoe de kamer er uiteindelijk uit komt te zien.

Dankzij het op maat gemaakte concept wordt ieder hoekje van de ruimte benut en gaat er niets verloren, zoals wel het geval zou zijn bij standaard units. Hiervoor wordt er bij u thuis nauwkeurig ingemeten.

De prijzen die wij voor onze service vragen zijn zeer fair ten opzichte van ons aanbod en liggen normaal niet veel hoger dan een goede keuken van een gerenommeerd merk. De meerwaarde ligt wel in het maatwerk en de vrije inspraak in het ontwerp. De levertijd van interieurbouw is mede afhankelijk van de grote en of de complexiteit van het ontwerp. Wanneer het interieur in onze werkplaats is gemaakt, gepast en opgebouwd komen wij deze plaatsen bij u thuis. Ook in dit proces is oog voor detail ons kenmerk. In ca. twee dagen plaatsen wij uw nieuwe interieur en kunt u ervan genieten.

Trappen

Het maken van trappen gebeurt in onze werkplaats nog handmatig volgens de werkwijze en tradities van de oude trappenmeesters. Wij maken verschillende vormen en stijlen trappen, zoals open trappen, dichte trappen met stootborden en bordestrappen en plaatsen deze bij u thuis. Afhankelijk van de beschikbare ruimte wordt de trap berekend en op ware grootte in potlood uitgetekend op een zogenaamde uitslag waarbij indien nodig verdrijvingen worden toegepast om niet alleen een optimale looplijn te verkrijgen, maar ook het best passend in de beschikbare ruimte. Ook als u naar een trap verlangt met speciale elementen zoals kuip- en wrongstukken, bordessen, gebogen trapbomen, ornamenten, gedraaide trapspijlen en hoofdbalusters kunnen de professionals u verder helpen. Bij B. Trompetter is uitgebreide keuze tussen verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld Mahonie, Iroko, Eiken, Essen en Yellow Poplar.

Ook voor andere authentieke timmerwerken dan trappen kunt u bij ons terecht. Kijk hiervoor rustig op de andere pagina’s van onze site.

terras

Aandacht voor detail afgestemd op uw wensen en uw gevoel