Ramen, deuren & kozijnen

Maatwerk kozijnen

Wij maken zowel standaard kozijnen, moderne kozijnen als kozijnen voor monumentale panden. Bij B. Trompetter zijn we instaat om verschillende soorten kozijnen te maken. Deze kunnen uw woning een klassieke uitstraling geven door kruisroedes in ramen of kozijnen te plaatsen en deze kunnen worden voorzien van historische profielen, zoals o.a. duivejager- en kraalprofielen. De keuze van hout voor kozijnen is afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling. De meest gebruikte houtsoorten zijn Meranti, Merbau, Mahonie en voor monumentaal o.a. Amerikaans Grenen, Eiken en Oregon Pine

Maatwerk houten deuren

Wij maken binnen- en buitendeuren en zorgen ervoor dat de deuren passen bij uw pand en wensen. Zo zult u altijd tevreden achtergelaten worden nadat we één of meerdere deuren voor u gemaakt hebben. Ook hier wordt weer afhankelijk van de toepassing en de gewenste uitstraling gebruikt gemaakt van Meranti, Merbau, Mahonie en Eikenhout voor monumentale binnen- en buitendeuren

Buitendeuren zijn de visitekaartjes van uw huis. Wij maken zowel klassieke als trendy voor- en achterdeuren. U kunt kiezen voor een standaard vlakke deur, of een klassieke deur met sierlijsten of houtsnijwerk.

Een binnendeur moet passen bij uw interieur. Heeft u een voorkeur voor strak en trendy of is uw interieur juist romantisch en klassiek? Bij ons kunt terecht voor al uw wensen en interieur soorten.

Heeft u een klassiek of monumentaal pand dan kunnen wij aan de hand van een bestaande deur of afbeeldingen eenzelfde deur nieuw bijmaken.

We leveren de op maat gemaakte kozijnen, deuren of ander timmerwerk dan naar uw wens in onderdelen, gedeeltelijk of geheel voorgemonteerd bij u af.

Aandacht voor detail afgestemd op uw wensen en uw gevoel